Tagpap

HF Tag ApS udfører alle opgaver indenfor tagpap på hele Sjælland.

Tagpap

HF Tag ApS udfører alle opgaver indenfor tagpap på hele Sjælland. Det gælder både nyt tag og renovering af tage med tagpap. Vi dækker alt fra det mindste skur til det største tag – og både flade tage og tage med en hældning op til 45 grader. Tagpappet består som regel af et lag underpap og et lag overpap. Hos HF Tag ApS bruger vi hovedsageligt tagpap fra Phønix Tag, som vi anser som det bedste valg.

Renovering af tagpap

Når tagpappet begynder at blive nedslidt og nedbrudt, gælder det om at gøre noget ved sagen. Ellers kan det få alvorlige konsekvenser for resten af huset i form af fugt og råd.

Vi kommer altid gerne ud og kigger på opgaven og ser på tagets stand. Det billigste er at lægge et nyt lag tagpap ovenpå det gamle, hvis det kan lade sig gøre. Det kan dog være nødvendigt helt at fjerne det gamle lag tagpap, så eventuelle skader kan udbedres, inden den nye tagdækning. Vi udbedrer selv mindre skader og trækker på vores gode samarbejdspartnere, hvis større skader skal udbedres af en tømrer.

Under alle omstændigheder gennemgår og rengør vi taget grundigt, så alle eventuelle revner, huller og urenheder er udbedrede og fjernet, inden det nye tagpap kommer på. Dette er ekstremt vigtigt for tagets holdbarhed. 

Nyt tag med tagpap

Overvejer du, at dit nyt tag skal være af tagpap? Der er mange gode grunde til at vælge et tag af tagpap. Tagpap er væsentligt billigere i både materialer og arbejdstid. Desuden er det nemt at vedligeholde og tagpap er i dag af en sådan kvalitet, at det holder forholdsvist længe i sammenligning med andre tagtyper. Med de nye æstetiske løsninger såsom listedækning, er tagpap også blevet et flot valg, som klæder både huse med flade tage og tage med hældning.

HF Tag ApS kommer altid gerne ud og kigger på din opgave og giver et uforpligtende tilbud, som du får svært ved at sige nej til!

Bliv ringet op
pilen

Vi står klar til din opgave

HF Tag ApS lægger vægt på god kundeservice. Hvis vores kunder er glade og tilfredse, så er vi glade og tilfredse

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

   

  Eller ring til os nu

  Ingen opgave er for lille, og ingen opgave er for stor. Vi står klar til at give dig et godt og 100% uforpligtende tilbud på din opgave - ring i dag!

  N

  Mere end 20 års erfaring

  Vi har mere end 20 års erfaring med professionel tagdækning. 

  Kunderservice

  Vi garanterer dig god kundeservice

  Tilfredse kunder

  Hvis kunden er tilfreds er vi også tilfreds.