Om os

Fokus på kundernes ønsker

Om os

Hos HF Tag ApS har vi specialiseret os i tagpap siden 1996. Ingen opgave er for lille, og ingen opgave er for stor. Vi har hjemme i Stenløse og kører hovedsageligt til opgaver i Nordsjælland.

HF Tag ApS er en enkeltmandsvirksomhed, som består af tagdækker Henrik Finsen, men vi har nogle meget nære samarbejdspartnere inden for både tømrerfaget og tagdækning. Det betyder, at vi ofte kører to på opgaverne og kan hyre andre ind ved større entrepriser. En del af vores opgaver får vi desuden gennem disse samarbejder.

Fokus på kundernes ønsker

HF Tag ApS lægger vægt på god kundeservice. Hvis vores kunder er glade og tilfredse, så er vi glade og tilfredse. Mange af vores nye kunder kommer til os, fordi de har hørt om os gennem venner og bekendte. Det gør os selvfølgelig glade og stolte, for det må betyde, at vi har gjort vores arbejde godt.

Priser og proces

Vi kommer altid gerne ud og ser på dit tag og får en god snak med dig om opgaven. Så giver vi et gratis og uforpligtende tilbud. Vi giver gerne en fast pris på det aftalte arbejde. Så ved du, hvad du kan regne med i budgettet.

I forbindelse med renoveringsopgaver kan der være forbehold for eventuelle merudgifter til en tømrer, hvis der viser sig at være alvorlig råd i træet under det gamle tagpap. Ved mindre skader ordner HF Tag ApS skaden – men ved mere komplicerede eller gennemgribende udskiftning af plader under tagpappet hyrer vi gerne en af vores faste samarbejdspartnere ind til opgaven. Så behøver du ikke bekymre dig om det. 

Ekspertise og erfaring

Og så kan vi selvfølgelig vores kram! Tagdækker Henrik Finsen har arbejdet med tagpap og tagdækning i 23 år. Det giver en solid erfaring med alskens opgaver i faget. Det gælder også de vanskelige opgaver, hvor der skal tænkes ud af boksen og specialtilpassede løsninger må tages i brug.

Bliv ringet op
pilen

Vi står klar til din opgave

HF Tag ApS lægger vægt på god kundeservice. Hvis vores kunder er glade og tilfredse, så er vi glade og tilfredse

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

   

  Eller ring til os nu

  Ingen opgave er for lille, og ingen opgave er for stor. Vi står klar til at give dig et godt og 100% uforpligtende tilbud på din opgave - ring i dag!

  N

  Mere end 20 års erfaring

  Vi har mere end 20 års erfaring med professionel tagdækning. 

  Kunderservice

  Vi garanterer dig god kundeservice

  Tilfredse kunder

  Hvis kunden er tilfreds er vi også tilfreds.