Listedækning

Med baggrund i vores erfaring deler vi altid gerne ud af vores viden og giver dig inspiration, så du får et tag, der lever fuldt op til dine ønsker.

Listedækning

I gamle dage anså mange tagpap for en lidt kedelig affære. Sådan er det heldigvis ikke længere! I dag er der kommet flotte æstetiske løsninger, så dit tag af tagpap ikke alene er billigt og holdbart – men også tager sig godt og præsentabelt ud. Det gælder især listedækning, hvor dit tag forsynes med lister fra tagryg til tagrende. Listerne bryder den ensartede flade og giver struktur og et flot spil i taget.

Afstanden mellem listerne kan justeres i overensstemmelse med det udtryk, du bedst kan lide, og afhængigt af tagets størrelse. Ved store tage anbefaler vi en bredde på f.eks. 1 meter mellem listerne, mens det ved små tage ser bedre ud med lidt flere lister og dermed en mindre afstand mellem listerne.

Med baggrund i vores erfaring deler vi altid gerne ud af vores viden og giver dig inspiration, så du får et tag, der lever fuldt op til dine ønsker. Først når vores kunder er tilfredse – er vi tilfredse!

Bliv ringet op
pilen

Vi står klar til din opgave

HF Tag ApS lægger vægt på god kundeservice. Hvis vores kunder er glade og tilfredse, så er vi glade og tilfredse

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

   

  Eller ring til os nu

  Ingen opgave er for lille, og ingen opgave er for stor. Vi står klar til at give dig et godt og 100% uforpligtende tilbud på din opgave - ring i dag!

  N

  Mere end 20 års erfaring

  Vi har mere end 20 års erfaring med professionel tagdækning. 

  Kunderservice

  Vi garanterer dig god kundeservice

  Tilfredse kunder

  Hvis kunden er tilfreds er vi også tilfreds.